Tietosuojamenettely

TIETOSUOJAILMOITUS

CDK Globalin verkkosivuston ja siihen liittyvien sivujen käyttö

CDK Global (Finland) Oy ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä CDK tai me) sitoutuvat suojaamaan Henkilötietojasi, jotka kerätään tai luodaan liittyen suhteeseesi CDK:n kanssa (“Henkilötiedot”).

CDK on Rekisterinpitäjä, mikä tarkoittaa, että on meidän vastuullamme päättää, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi, jotka annat meille joko suoraan tai käyttämällä sivustoamme ja HTML-sähköposteja. Tässä ilmoituksessa kuvataan Henkilötietojasi koskevat käytäntömme ja se, miten noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679 (GDPR).

CDK koostuu useista oikeussubjekteista, jotka käyvät kauppaa eri maissa. Kaikkia näitä oikeussubjekteja hallinnoi sama oikeussubjekti, joka on CDK Global, LLC.  Kun annat tietoja verkkosivustomme kautta, ne ovat koko CDK:n käytettävissä. Tietojasi voidaan säilyttää ja käyttää ETA:n ulkopuolisissa maissa, joiden lainsäädännön tarjoama henkilötietojen suojauksen taso vaihtelee eikä aina välttämättä vastaa oman maasi suojaustasoa. CDK on ryhtynyt toimenpiteisiin riittävän suojaustason varmistamiseksi ottamalla käyttöön mallilausekkeet CDK:n oikeussubjektien välillä ja sopimuksiin perustuvat vaatimukset kolmansien osapuolten kanssa.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan henkilöä koskevia tietoja, joiden perusteella kyseisen henkilön voi tunnistaa. Ne eivät sisällä tietoja, joista on poistettu henkilöllisyys (anonyymit tiedot). On olemassa arkaluontoisempien henkilötietojen "erityisryhmiä", jotka tarvitsevat korkeamman tason suojelua, kuten henkilön terveyttä tai seksuaalista suuntautumista koskevat tiedot. Tässä tietosuojailmoituksessa käytetyllä termillä käsittely tarkoitetaan mitä tahansa Henkilötietoihin kohdistuvaa toimintoa, joko automaattista tai manuaalista, kuten keräämistä, tallentamista, järjestämistä, säilyttämistä, muokkaamista tai muuttamista, hakua, kyselyä, käyttöä, luovuttamista tai levittämistä, siirtoa, jakamista ja poistoa tai tuhoamista.

  1. Käsitellyt henkilötiedot

Käsittelemme Henkilötietojasi automaattisilla ja paperipohjaisilla tietojenkäsittelyjärjestelmillä ja olemme määrittäneet säännölliset käsittelytoiminnot (kuten käsittelyn tuotetietojen tarjoamista varten ja palvelujen tarjoamista varten).

Keräämme, säilytämme ja käytämme seuraavia sinua koskevien Henkilötietojen ryhmiä:

Ryhmä

Henkilötiedot

Henkilökohtaiset

Etunimi
Toinen nimi
Sukunimi
Puhuttelu
Käyttäjätili tai tunnistustiedot
Sähköpostiosoite
Puhelinnumerot

Työyhteystiedot

Yrityksen nimi
Yrityksen osoite
Yrityksen puhelinnumero
Yrityksen matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Puhelinnumerot

Roolin tiedot

Aseman yleistiedot
Aseman tiedot
Aseman, nimikkeen ja raportoinnin tiedot
Kokoaikaisuuden tiedot



  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Käytämme Henkilötietojasi vain lain niin salliessa. Käytämme Henkilötietojasi pääosin seuraavissa tapauksissa:

  • tietojen (esimerkiksi pyydettyjen esitteiden) ja tuen tarjoamiseksi ja verkkosivustomme kautta tekemiesi yleisten kyselyjen käsittelemiseksi
  • kun meidän on noudatettava lakisääteistä velvoitetta
  • kun se on tarpeen oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen) kannalta ja kun sinun etusi ja perusoikeutesi eivät syrjäytä näitä etuja.


Käsittelemme Henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Markkinointi, tuotteisiin ja yritykseen liittyvien tietojen ja päivitysten tarjoaminen

Huoltotiedotteiden ja tuotetietojen ja niihin liittyvien tietojen toimittaminen asiakkaiden yhteyshenkilöille

Lakien ja säädösten noudattaminen, oikeudenkäynnit, tutkimukset ja riskinhallinta (mukaan lukien järjestelmät lainsäädäntöön liittyvien tuotteiden, asiakirjojen ja tietojen säilytykseen)

Muut lainsäädäntöön perustuvat ja tavanomaiset liiketoimintaan liittyvät tiedot, kuten tiedostojen varmuuskopioiden tekeminen liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi ja tietokonejärjestelmien ylläpitoa ja muita päivittäisiä henkilöstöhallinnon tarkoituksia varten

Henkilötiedot, jotka on kerätty sen sisäisistä verkkosivustoista, mukaan lukien rajoituksetta uutiskirjeisiin, materiaalien latauksiin ja tuotteita ja palveluja koskeviin rekisteröinteihin liittyen, sisältäen verkossa ja verkon ulkopuolella olevat Henkilötiedot, jotka liittyvät tulevien, nykyisten ja entisten asiakkaiden yhteyshenkilöihin

Tiedot, jotka käsitellään CDK:n uhkienhallinnan ympäristön ja siihen liittyvien tekniikoiden ja käytäntöjen avulla, jotka tarjoavat edistyneet esto-, havaitsemis-, reagointi- ja tietotoiminnot CDK:n ja sen käsittelemien työntekijätietojen suojaamiseen

Järjestelmät, jotka mahdollistavat yhteistyön, esimerkiksi asiakirjojen jakaminen

Järjestelmät sisäisten sähköpostiviestien säilyttämiseen ja jakeluun ja historiatietojen arkistointiin

Yritystoimintaan liittyvät tarkoitukset, mukaan lukien fuusioihin, yritysostoihin, uudelleenjärjestelyihin, myynteihin, jakautumisiin, luovutuksiin, taloushallintoon ja raportointiin liittyvien tietojen ylläpito

Verkkosivustojen liikenteen, mukaan lukien evästeiden käytön, tilastollinen analyysi


Meitä voidaan vaatia luovuttamaan Henkilötietosi viranomaisten lainmukaisten pyyntöjen nojalla kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan vaatimusten noudattamiseksi.

Käytämme Henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joihin keräsimme ne, ellemme kohtuudella katso, että meidän on käytettävä niitä muusta syystä, joka on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos meidän on käytettävä Henkilötietojasi tarkoitukseen, joka ei liity alkuperäiseen tarkoitukseen, ilmoitamme tästä sinulle ja kerromme oikeusperusteen, jolla sallii meidän toimia näin.

Huomaa, että voimme käsitellä Henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi edellä mainittujen sääntöjen mukaisesti, jos lainsäädäntö vaatii sitä tai sallii sen.

  1. Evästeet

Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään?

Evästeet ovat lyhyitä tekstijonoja, joita verkkosivustot lähettävät selaimeesi. Evästeet eivät voi kerätä muita tietoja kiintolevyltä tai selvittää sähköpostiosoitettasi. Jos ainoastaan selaat CDK:n sivustoa, evästeen avulla voidaan tunnistaa selain, jolla on käyty sivustossa aiemmin. CDK:n sivustossa evästeitä käytetään tietojen keräämiseen siitä, miten sivustoamme käytetään, ja mahdollisesti määritettyjen valintojen tallentamiseen ja muistamiseen.

Voimme myös käyttää muistipohjaisia evästeitä tiettyjen CDK:n verkkosovellusten käyttäjän todentamiseksi. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi sivustossa, joka tarjoaa palveluita CDK:n asiakkaille (ja sinulla on käyttäjätunnus ja salasana), saatamme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota mukautettuja tietoja sivuston käytön yhteydessä tekemiesi valintojen perusteella.

Voit asettaa selaimesi hyväksymään kaikki evästeet, ilmoittamaan evästeiden lähettämisestä tai estämään evästeet, mutta et välttämättä voi käyttää rekisteröitymistä vaativia CDK:n palveluita, jos estät evästeiden käytön.

Lisätietoa evästeistä, mukaan lukien siitä, miten voit tarkistaa asetetut evästeet ja hallita ja poistaa evästeitä, on osoitteissa www.aboutcookies.org ja www.allaboutcookies.org. Seuraavassa esitellään CDK:n sivustoissa käytettävät evästetyypit ja niiden käyttötarkoitukset.

Tarjoaja

Käyttötarkoitus

Google Analytics
Evästeen nimi:  _utma _utmb _utmc _utmz

Käytetään nimettömässä muodossa olevien tietojen keräämiseen siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, muun muassa kävijöiden määrästä, siitä, mistä kävijät ovat saapuneet sivustoon ja sivuista, joilla on käyty.

Markkinointieväste
Evästeen nimi: PARDOT

Kun käyt ensimmäistä kertaa sivustossa, jossa käytetään Pardot-järjestelmää, selaimeesi tallennetaan osoitteesta pardot.com kolmannen osapuolen eväste, joka seuraa sivuja, joilla käyt istuntosi aikana. Sivustossamme tämän evästeen avulla kerätyt tiedot näkyvät ainoastaan CDK:lle, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille, kuten Pardotille tai Pardot-järjestelmän käyttäjille.

Tähän evästeeseen ei sisälly mitään henkilötietoja, mutta voit halutessasi täyttää lomakkeen sivustossamme, jotta voimme yhdistää henkilötietosi selaimesi Pardot-evästeen selaustietoihin.

Mukautamme näiden tietojen avulla palveluamme esimerkiksi valitsemalla, kuinka otamme yhteyttä sinuun (suostumuksestasi riippuen) ja räätälöimällä yhteydenottomme sisältämään tietoja, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta sivustossamme. Valitsemme myös tarjouksia tai kampanjoita, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua, ja parannamme tarpeisiisi vastaamista.


Lisätietoja evästeistä 

Napsauttamalla tätä näet Googlen tietosuojan yhteenvedon

Jos haluat, että Google Analytics ei kerää tietoja sinusta missään sivustossa, käy sivulla http://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

  1. Muut sivustot

CDK:n sivustoissa saattaa olla linkkejä muihin sivustoihin, mukaan lukien liiketoimintakumppaniemme sivustoihin. Yritämme jakaa linkkejä ainoastaan sivustoihin, joilla on tiukat tietosuojastandardit ja jotka kunnioittavat tietosuojaa. Emme kuitenkaan ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä.

  1. Luovutus kolmansille osapuolille

Saatamme luovuttaa Henkilötietojasi

  • tytäryhtiöillemme yllä lueteltuihin tarkoituksiin
  • muille henkilötietojen käsittelijöille, jotka käyttävät tietoja vain CDK:n tarkoituksiin ja CDK:n ohjeiden mukaisesti
  • jos laki niin vaatii tai sen sallii, esimerkiksi omalla suostumuksellasi, hätätapauksessa tai sisäisten (esim. luovutus osakkaille) ja lakisääteisten (esim. Yhdistyneen kuningaskunnan vero- ja tulliviranomaiset) raportointivaatimusten noudattamiseksi
  • ostavalle organisaatiolle, jos CDK:n liiketoiminnan osa tai sen koko liiketoiminta myydään tai siirretään (tiedot muutetaan nimettömiksi ennen myyntiä).

Saatamme luovuttaa Henkilötietojasi yllä luetelluille kolmansien osapuolten ryhmille seuraaviin tarkoituksiin:

Henkilötietojen kolmansille osapuolille luovuttamisen tarkoitukset

Asiakassuhteen hallinta

Viestintä, sisältäen sähköpostiosoitteet ja mobiililaitteet

Lakien ja säädösten noudattaminen, oikeudenkäynnit, tutkimukset ja riskinhallinta (mukaan lukien järjestelmät lainsäädäntöön liittyvien tuotteiden, asiakirjojen ja tietojen säilytykseen)

Muut lainsäädäntöön perustuvat ja tavanomaiset liiketoimintaan liittyvät tiedot, kuten varmuuskopioiden tekeminen liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi ja tietokonejärjestelmien ylläpitoa varten

Henkilötiedot, jotka on kerätty sen sisäisistä verkkosivustoista, mukaan lukien uutiskirjeisiin, materiaalien latauksiin ja tuotteita ja palveluja koskeviin rekisteröinteihin liittyen, sisältäen verkossa ja verkon ulkopuolella olevat Henkilötiedot, jotka liittyvät tuleviin, nykyisiin ja entisiin asiakkaisiin

Tiedot, jotka käsitellään CDK:n uhkienhallinnan ympäristön ja siihen liittyvien tekniikoiden ja käytäntöjen avulla, jotka tarjoavat edistyneet esto-, havaitsemis-, reagointi- ja tietotoiminnot CDK:n ja sen käsittelemien työntekijätietojen suojaamiseen

Järjestelmät, jotka mahdollistavat yhteistyön, esimerkiksi asiakirjojen jakaminen

Järjestelmät sisäisten sähköpostiviestien säilyttämiseen ja jakeluun ja historiatietojen arkistointiin

Yritystoimintaan liittyvät tarkoitukset, mukaan lukien fuusioihin, yritysostoihin, uudelleenjärjestelyihin, myynteihin, jakautumisiin, luovutuksiin, taloushallintoon ja raportointiin liittyvien tietojen ylläpito



Kolmannen osapuolen palveluntarjoajiamme ja konsernin muita oikeussubjekteja vaaditaan ryhtymään asianmukaisiin turvatoimiin Henkilötietojesi suojaamiseksi käytäntöjemme mukaisesti. Emme salli kolmannen osapuolen palveluntarjoajiemme käyttää Henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Annamme niille luvan käsitellä henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

  1. Henkilötietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Koska liiketoimintamme on luonteeltaan maailmanlaajuista, Henkilötietosi voidaan siirtää maiden rajojen yli, muun muassa Yhdysvaltoihin. Siirrämme sinusta keräämiämme Henkilötietoja alla olevassa taulukossa oleviin maihin. Siirrämme vain Henkilötiedot, jotka tarvitsemme, jotta voimme suorittaa velvollisuutemme työnantajana työsopimuksen täytäntöön panemiseksi. Ilmoitamme, onko kunkin maan osalta olemassa Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskeva päätös, joka tarkoittaa, että kyseinen maa tarjoaa Henkilötiedoillesi riittävän tietosuojan tason.

Jos tietosuojan riittävyyttä koskevaa päätöstä ei ole, olemme toteuttaneet lisätoimenpiteitä sen varmistamiseksi, että Henkilötiedoillesi tarjotaan riittävä tietosuojan taso ja että niitä käsitellään tavalla, joka vastaa ja noudattaa EU:n tietosuojalainsäädäntöä.


Henkilötiedot vastaanottava maa

Tietosuojan riittävyyttä koskeva päätös / turvatoimet

Yhdysvallat

EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestely. Jos haluat tutustua CDK:n Privacy Shield -sertifiointiin, käy osoitteessa http://www.privacyshield.gov/list.



  1. Tietoturva

Olemme toteuttaneet toimenpiteitä tietojesi suojaamista varten. Kolmannet osapuolet käsittelevät Henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti, ja ne ovat sitoutuneet käsittelemään tietoja luottamuksellisina ja pitämään ne suojattuina.

Lisäksi rajoitamme pääsyn Henkilötietoihisi niille työntekijöille, tytäryhtiöille, edustajille, alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoimintaan perustuva tiedonsaantitarve. Nämä tahot käsittelevät Henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja ovat velvollisia pitämään tiedot luottamuksellisina.

Olemme ottaneet käyttöön menettelyt, joilla käsittelemme epäillyt tietoturvaloukkaukset, ja ilmoitamme niistä tarvittaessa sinulle ja asianmukaiselle sääntelyviranomaiselle.

  1. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme Henkilötietojasi ainoastaan niin kauan on kuin on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joihin tiedot kerättiin, mukaan lukien lakisääteiset, kirjanpidon tai raportoinnin vaatimukset, ja niihin sovelletaan säilytyskäytäntöämme. Määritämme Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan ottamalla huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai luovuttamisesta mahdollisesti aiheutuvan haitan, henkilötietojesi käsittelyn tarkoitukset ja sen, voimmeko toteuttaa nämä tarkoitukset muilla keinoin, sekä sovellettavat oikeudelliset vaatimukset.

Joissakin tapauksissa saatamme anonymisoida Henkilötietosi, jotta niitä ei voi enää yhdistää sinuun, ja näissä tapauksissa saatamme käyttää kyseisiä tietoja ilmoittamatta sinulle erikseen. Kun et enää ole yrityksen asiakas, Henkilötietojesi säilytys ja turvallinen tuhoaminen suoritetaan tietojen säilyttämiskäytäntömme ja muiden sovellettavien lakien ja säädösten mukaisesti.

  1. Oikeudet käyttää, korjata, poistaa ja rajoittaa tietoja

Tietyissä tapauksissa sinulla on lainsäädännön mukaisesti alla luetellut Henkilötietoisi liittyvät oikeudet. Sinulta ei yleensä peritä maksua Henkilötietojesi käyttämisestä (tai muiden oikeuksien käyttämisestä). Saatamme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos käyttöä koskeva pyyntösi on perusteeton tai kohtuuton. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä noudattamasta pyyntöä kyseisissä tapauksissa.

Meidän voi olla tarpeen pyytää sinulta tarkempia tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi käyttää tietoja (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on asianmukainen turvatoimi, jolla varmistamme, että Henkilötietoja ei luovuteta henkilölle, jolla ei ole oikeutta saada niitä.

Jos haluat esittää rekisteröidyn pyynnön, käytä seuraavia yhteystietoja: privacy@cdkglobal.com

Voit pyytää pääsyäHenkilötietoihisi (tästä käytetään nimitystä "rekisteröidyn tiedonsaantipyyntö"). Voit saada jäljennöksen meillä olevista Henkilötiedoistasi ja tarkistaa, että käsittelemme niitä lainmukaisesti.
Oikeuttasi saada pääsy Henkilötietoihisi saatetaan rajoittaa tai se saatetaan estää, jos pääsyn tarjoamisen aiheuttama vaiva tai kustannus olisi kohtuuton suhteessa yksityisyyteesi kohdistuvaan riskiin tai kun pääsy

  • vaarantaisi luottamukselliset kaupalliset tiedot
  • haittaisi lain täytäntöönpanoa tai yksityisen kanteen perustetta, mukaan lukien rikosten ehkäisy, tutkinta tai selville saaminen tai oikeus puolueettomaan oikeudenkäyntiin
  • loukkaisi muiden lainmukaisia oikeuksia tai tärkeitä etuja
  • rikkoisi lainmukaista tai muuta ammatillista etuoikeutta tai velvoitetta
  • vaarantaisi työntekijöihin liittyvät turvallisuustutkimukset tai valitusten käsittelyn, tai henkilöstösuunnittelun tai yrityksen uudelleenorganisoinnin
  • vaarantaisi luottamuksellisuuden, joka on tarpeen terveeseen hallintoon liittyvän johtamisen, tutkinnan tai sääntelytoimien yhteydessä tai CDK:ta koskevissa tulevissa tai meneillään olevissa neuvotteluissa.


Voit pyytää korjaustasinusta säilyttämiimme Henkilötietoihin. Voit pyytää korjausta meillä oleviin tietoihisi, jotka ovat puutteellisia tai virheellisiä. Huomaa, että olet osaltasi vastuussa Henkilötietojesi täsmällisyydestä. Kun päivität Henkilötietojasi, sinun on annettava todenmukaiset, täydelliset ja täsmälliset tiedot.

Voit pyytää poistamaan Henkilötietosi. Voit pyytää meitä poistamaan Henkilötietosi, jos meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan Henkilötietosi, jos olet käyttänyt oikeuttasi vastustaa niiden käsittelyä (katso jäljempänä olevaa kohtaa).

Voit vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä, kun sen perusteena on oikeutettu etumme (tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu) ja haluat oman tilanteesi takia vastustaa tähän perustuvaa käsittelyä. Sinulla on myös oikeus vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Voit pyytää Henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Voit pyytää meitä keskeyttämään Henkilötietojesi käsittelyn, jos esimerkiksi haluat meidän tarkistavan niiden täsmällisyyden tai niiden käsittelyn syyn.

Voit pyytää Henkilötietojesi siirtoatoiselle osapuolelle.

Oikeus peruuttaa suostumus: Tarkkaan rajatuissa tapauksissa, joissa olet saattanut antaa suostumuksesi Henkilötietojesi keräämiseen, käsittelemiseen ja siirtämiseen tiettyä tarkoitusta varten, sinulla on oikeus peruuttaa kyseistä käsittelyä koskeva suostumuksesi milloin tahansa. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@cdk.com. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi siitä, että peruutat suostumuksesi, emme enää käsittele tietojasi siihen tarkoitukseen tai niihin tarkoituksiin, jotka alun perin hyväksyit, ellei meillä ole lain mukaisesti muuta oikeutettua perustetta tehdä niin.

  1. Valinta

Jos Henkilötietojasi

  • luovutetaan kolmannelle osapuolelle (joka on muu kuin CDK:n edustaja, joka toimii CDK:n puolesta) tai
  • käytetään tarkoitukseen, joka eroaa olennaisesti tarkoituksesta, johon ne alun perin kerättiin tai johon myöhemmin annettiin lupa,

CDK ilmoittaa tästä sinulle ja antaa sinulle mahdollisuuden vastustaa kyseistä luovutusta tai käyttöä (kielto).

Jos kyseiset tiedot ovat arkaluonteisia Henkilötietoja, CDK luovuttaa ne kolmannelle osapuolelle (joka on muu kuin CDK:n edustaja, joka toimii CDK:n puolesta) tai käyttää niitä tarkoitukseen, joka eroaa olennaisesti tarkoituksesta, johon ne alun perin kerättiin tai johon myöhemmin annettiin lupa, ainoastaan sen jälkeen, kun olet antanut suostumuksesi myönteisesti ja selkeästi ilmaistuna (valinta). Valintaasi ei kuitenkaan tarvita niissä harvinaisissa tilanteissa, joissa arkaluonteisten Henkilötietojen luovuttaminen

  • on tarpeen sinun tai muun henkilön elintärkeän edun suojaamiseksi
  • on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi tai puolustamiseksi
  • on tarpeen lääketieteellisen hoidon antamiseksi tai diagnoosin tekemiseksi
  • on tarpeen organisaation sopimusperusteisten velvoitteiden noudattamiseksi
  • koskee Henkilötietoja, jotka olet nimenomaisesti saattanut julkisiksi.


  1. Valitukset

CDK sitoutuu ratkaisemaan nopeasti valitukset, jotka koskevat oikeuttasi yksityisyyteen. Jos uskot, että Henkilötietojasi ei ole käsitelty CDK Globalin Tietosuojakäytännön (mukaan lukien Lisäys) tai sovellettavien lakien mukaisesti, voit lähettää valituksen sähköpostitse osoitteeseen privacy@cdk.com.

Jos CDK ei käsittele valitustasi tyydyttävästi, voit jättää valituksen sen maan tietosuojaviranomaiselle, jossa työskentelet CDK:lle. Tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat osoitteessa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm. CDK sitoutuu tekemään yhteistyötä EU:n tietosuojaviranomaisten kanssa ja noudattamaan kyseisten viranomaisten antamia neuvoja, jotka koskevat Henkilötietojasi työsuhteen yhteydessä. Lisäksi koska Henkilötietoja siirretään EU:sta Yhdysvaltoihin Privacy Shield -järjestelyn puitteissa, Yhdysvaltojen liittovaltion kilpailuviranomaisen tutkinta- ja täytäntöönpanovaltuuksia sovelletaan myös CDK:hon.

Jos sinulla on kysyttävää CDK Globalin Tietosuojakäytännöstä (mukaan lukien Lisäys) tai oikeudestasi yksityisyyteen Privacy Shield -periaatteiden tai muiden sovellettavien lakien puitteissa, voit ottaa yhteyttä paikalliseen henkilöstöpäällikköön sähköpostitse tai puhelimitse tai lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen privacy@cdk.com.

  1. Tämän tietosuojailmoituksen muutokset

Pidätämme oikeuden päivittää tätä tietosuojailmoitusta milloin tahansa. Ilmoituksen päivitetyt versiot julkaistaan verkkosivuillamme. Lisäksi saatamme ilmoittaa sinulle ajoittain muilla tavoin Henkilötietojesi käsittelystä.

  1. Yhteyden ottaminen asiakaspäällikköön

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, ota ensisijaisesti yhteyttä asiakaspäällikköösi tai lähetä vaihtoehtoisesti sähköpostia osoitteeseen privacy@cdk.com.

Päivitetty viimeksi 7.8.2018